Yaz Düğünleri İçin Rahat ve Şık Kombin Önerileri

Yaz ayları güneşin bizlere verdiği enerji ile içimizin kıpır kıpır olduğu aylardır. Yaz dendiğinde herkesin aklına gelen deniz, kum güneş ve yaz düğünleridir. Yazın sıcaklığı ve rahatlığı nedeniyle genellikle düğünler için en uygun aylar olmuştur. Bu nedenle yaz geldiğinde yaz düğünleri için rahat ve şık kombin önerileri arayışı içine gireriz. Bu bizi hem rahat ettirir hem de tüm gözlerin üzerimizde olmasını sağlar.

Dünyamızı etkisi altına salgın hastalık nedeniyle tüm dünyada kısıtlanmış hatta yapılamamış düğünlerin hayalleri hepimizin aklında kaldı. Yavaş yavaş normal düzene dönmeye başladığımız şu günlerde yine eskisi gibi eğlenebileceğimiz, mutlu olacağımız düğünleri yaşamaya başlayacağız. Peki yaz düğünü kombinleri nasıl olacak?

Akla gelen ilk sorumuz olmaktadır. Yaklaşık 2 seneye yakın bir zaman diliminde çoğumuz bunları unutmaya başladı. Gelin bunları birlikte hatırlayalım. Konumuzun ana maddesi yaz düğünü. Konumuza en basit kısımdan başlayalım;

Düğünde Ne Giyilir? Düğün Kombinleri Nasıl Olmalı?

Evet soruyu doğru okudunuz. Düğünde ne giyilir? Düğünün sizin olup olmaması ve davetli olup olmamanızla alakalı olarak cevaplamamız gerekir. Eğer düğün sahibi siz iseniz yaz düğünü kombinleri içinde sizin kombininiz en dikkat çeken ve çok daha fazla özen gösterilmiş olması gerekir. Bu noktada göstereceğiniz özen öncelikle kendiniz için, sonra da gelen davetlilerinize karşı saygı nedeniyle olmalıdır.

Yaz düğünü kombinleri düğün sahibi için daha önemli, belki misafirlerinizinkinden daha dikkat çekici olmalısınızdır. Kendinizi dışarıdan bakan bir göz olarak düşünürseniz düğüne baktığınızda sizin düğün sahibi olduğunuz fark edilmelidir. Şöyle düşünün “Bu benim günüm en iyi ben olmalıyım.”

Gelelim konuk olacağınız bir düğün için yaz düğünü kombinleri nasıl olmalı? İşte bu noktada düğün sahibine göstereceğiniz saygı nedeniyle çok fazla dikkat çekici olmamalısınız. Düğünün baş karakteri siz değilsiniz unutmayın. Fakat düğün sahibine göstereceğiniz saygı nedeniyle de şık ve özenli olmalısınız. Bu hem kendi öz saygınız için önemli hem de sevdiklerinizi mutlu etmeniz için önemlidir. Örneğin bir evlenme düğününde çok şatafatlı bir beyaz elbise giymeniz geline karşı doğru bir davranış olmaz.

Yaz Düğünlerinde Nasıl Kombinler Yapılabilir?

Yaz düğünü kombinleri aslında genel olarak bakıldığında kış düğün kombinlerine göre daha çok tercihinizin olabileceği kolay ve keyifli kombinlerdir. Yaz düğünü kombinleri yaparken dikkat edeceğiniz bazı noktalar vardır. Bunlar sırasıyla;

·      Düğünün yapılacağı vakit; bu önemli bir noktadır. Sıcak bir gündüz yaz düğününde giyeceğiniz koyu renk kıyafetler size sıkıntıdan başka bir şey vermeyecektir. Bu nedenle düğünün yapılacağı vakte göre giyinmelisiniz. Akşam olacak bir düğünde koyu renk kıyafet tercih edebilir, yaz akşamlarının serinliğini de düşünerek giyinebilirsiniz. Eğer düğün gündüz olacak ise sizi serin tutacak, açık renk kıyafetler ile yaz düğünü kombinleri yapabilirsiniz.

·      Düğünün yapılacağı mekan; bu da çok önemli bir noktadır. Çünkü yaz ayında yapılan bir düğün bir salonda yapılabileceği gibi son yılların trendleri arasında yer alan bahçe hatta kumsal dahi olabilir. Kapalı bir salon ve mekan durumunda belki giyiminiz size sıkıntı doğurmayabilir ama kumsal gibi bir mekanda yaptığınız yaz düğünü kombinleri altına giydiğiniz ince topuklu ayakkabı ya da şık bir gece abiyesi tam bir fiyasko olabilir. Davetin verileceği yer hakkında mutlaka bilgi alın.

·      Düğün sahibinin özel istekleri; buna çok dikkat edin. Bu da son yılların dikkat çeken akımlarından biri olmaktadır. Bazı düğün kombinleri olarak, düğün sahipleri bir renk belirliyor. Örneğin beyaz veya soft renkler. Tüm davetlilerin bu renkte giyinmelerini isteyebiliyorlar. Bu tarz bir istekleri var ise buna dikkat edin. Yaptığınız hatalı tercih sizi tüm düğün boyunca mutsuz ve huzursuz edebilir.